Tunnisteet

perjantai 19. lokakuuta 2012

Kanapasta

Tänään toisena lämpimänä ruokana oli tällaisen vihreä ja pippurinen kanapasta. Tapanani on syödä nälkähakarana raejuusto ruuan laiton loppuvaiheessa. Tällöin ei pääse nälkä yllättämään. Itselläni heilahti kyseiseen annokseen hieman liikaa pippuria ja lopputulos oli jokseenkin tulinen, mutta ei niin tulinen, että ruoka olisi jäänyt syömättä. Harjoittelua siis kaivataan vielä mausteiden kanssa. Rapsakka ja kevyt ruoka onnistuu kuitenkin seuraavaa ohjetta mukaillen ja välillä maistellen:

• Keitä pasta
• Paista maustamaton kana tilkassa oliiviöljyä. Lisää heti alussa valko- ja sitruunapippuria sekä cajunmaustetta -> siirrä hetkeksi sivuun kun kana on kypsä.
• Pilko parsa ja poista pinaatista kovat varret. Paista lopussa tilkassa oliiviöljyä ja mausteissa parsan kovat osat, lisää hetkenpäästä kukinto ja pinaatti. Muista ripautella mausteita.
• Lisää lopuksi keitetty pasta ja kana kasvisten joukkoon.

Voilà! Päivän toinen ateria on valmis. Valitse suosikki lautasesi ja lisää hieman vihreää herneenversoa loppusilaukseksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti