Tunnisteet

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lauantai on piffipäivä

Lauantai iltana mua sitten hemmoteltiin kun hellu kokkasi meille (tosin hallituksen ohjeistuksella;) hieman pihviä. Tällä kertaa kyytipojaksi laitettiin kesäkurpitsaa, kananmunanvalkuaisia, sipulia, parsaa ja perunaa. Tuo annos oli kerrassaan valtava ja meni kyllä tovi, että sain sen suusta alas. 170g perunaa/hlö ja siihen vielä kyytipojaksi 200g vihreitä vihanneksi/hlö on tooodella paljon. Mutta eipä siinä; sitä syödään mitä ohjeessa käsketään syödä, eli:

• Keitä perunat
• Laita pannulla sipuli, parsat ja kesäkurpitsat + mausteita (Cajun, paprika, sitruunapippuri, ripaus suolaa)
• Lisää joukkoon keitetyt ja pieneksi paloitellut perunat (lisää hieman mausteita)
• Lisää joukkoon kananmunanvalkuaiset
• Paista lopuksi naudan pippuripihvi 1,5-2min/puoli, riippuen pihvin paksuudesta. Näin saat lopputulokseksi medikan tai medikka miinuksen.

Bon Appétit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti