Tunnisteet

perjantai 26. lokakuuta 2012

Vihannes valikoiman laajennus

To eat or not to eat?
Tällaisen rupeaman edessä, aina jossain vaiheessa, kaipaa vertaistukea. Se voi olla joko toisten samassa tilanteessa olevien kokemuksia tai kuten minun tapauksessa apua tämän evästelyn suhteen. Onneksi joku ihana ihminen oli laittanut netiin listaa siitä mitä vihanneksi saa syödä. Koska tämä antaa uusia ideoita ja työkaluja joiden kanssa työskennellä. Tässä ne ovat:
jo testattuja ja 1,5 viikkoa syötyjä:
• Kurkku, kesäkurpitsa, vihreä paprika, lehtisalaatti, pinaatti, parsakaali, sipuli ja tankoparsa

Sitten niitä jotka tästä eteenpäin toivotan lämpimästi tervetulleiksi jääkaappiin:
• Mangoldi, idut (sinimailanen), vihanneskrassi, selleri, purjo, kaali, kiinankaali, kukkakaali, yrtit (tilli, basilika, persilja), latva-artisokka ja ruohosipuli
• Lisäksi pieniä määriä sieniä ja suolakurkkua (ei sokeria liemessä).

Kiitos! Näillä ohjeilla jaksaa taas eteenpäin. Kävin itseasiassa samantien kaupassa ostamassa kukkakaalta ja sieniä. Oli vain niin kauhea nälkä, etten jaksanut alkaa tekemään mitään ihmeitä vaan ihan perus ruokaa seuraavanlaisesti:

Aterialla siis oli tänään
• Kanaa
• Riisiä
• Kukkakaali
• Sieniä

Paistettu kana ja keitetty riisi vain pannulle kukkakaalien ja sienien kanssa mustapippurin kera. En edes mitenkään ihmeellisesti paistanut vaan lähinnä lämmitin. Hyvää ja nopeaa ruokaa kiireiselle ihmiselle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti