Tunnisteet

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Ateria1 ja reissaaminen

Kun päättää/joutuu lähtemän reissuun kannattaa hyvissä ajoin miettiä miten hoitaa sen päivän syömiset. Itselläni oli tiistaina käynti Tampereella ja sehän tietysti tuotti hieman päänvaivaa. Loppujen lopuksi ongelma ratkesi kuitenkin yllättävän helposti. Aamulla juuri ennen lähetöä söin normaalisti aamiaiset, luennolla söin low-carb patukan, muutamia cashew-pähkinöitä ja marjoja. Paluu matkalle olinkin sitten tehnyt edellisiltana salaatin. Salaatti oli hyvää ja mikä parasta: ei tarvitse miettiä, että missä sen lämmittäisin.

Tiistain salaattiin laitoin seuraavaa:
~ Vihreää salaattia
~ Sipulia (tämän kyllä paistan ensikerralla. Raaka sipuli ei ole ihan suosikkejani sittenkään)
~ Kukkakaalta (raakana, pieneksi paloiteltuna)
~ Basilikaa
~ Herneenversoja (1cm paloina)
~ Vihreää paprikaa
~ Kurkkua
~ Kalkkuna paloina (edellispäivän kalkkuna filee maistui taivaallisen hyvältä)

Kastikkeeksi (sekoita nämä ensin esim kupissa)
~ Oliiviöljyä (pari teelusikallista)
~ Pippuria
~ Oreganoa
~ Chiliä
~ Balsamico (vain pienen pieni loraus tuomaan makua)

Laita salaatti rasiaan ja rasia pussiin. Painamalla suljettavat kannet eivät meinaa pitää kastikkeita/nesteitä sisällään laukussa pyöriessään, joten jos löytyy kiinnipyöritettävä niin suosittelen käyttämään sitä. Muista ottaa mukaan myös vesipullo, pari palaa talouspaperia ja haarukka! Ja eikun menoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti