Tunnisteet

maanantai 5. marraskuuta 2012

Kalkkunaa uunissa

Huomen!
Tässä kiva ruokavinkki tän päivän ja seuraavan viikon Ateria2. Eli eilen tehtiin uusissa 800g kalkkunafilee uunissa seuraavin vinkein:

~ Laita paitopussi laakeaan vuokaan.
~ Pilko sipulia paistopussin pohjalle.
~ Keitä vettä, josta teet mausteliemen pussiin. Itse lisäsin veteen kanaliemikuution, pippuria, vihreitä (kokonaisia) pippureita ja pari laakerinlehteä. -> Kaada vesi sipulien mukaan.
~Kuivaa kalkkuna esim painelemalla talouspaperilla. Mausta flee oman maun mukaan (itse laitoin suolaa, pippuria, chiliä ja cajunmaustetta)
~ Nosta kalkkunafilee sipuleiden päälle pussiin. Sulje pussi ja nosta vuoka 175°c uuniin. Paisto aika on tunti/kg.

~ Rivakalla toiminnalla tässä välissä kerkeää tekemään Kotitreenin tai Treeni1;)

~ Pilko oikea määrä vihreitä. Tässä käytettiin kesäkurpitsaa, kiinankaalta ja sipulia.
~ Keitä lopuksi nuudeleita (älä lisää joukkoon pussin mukana olevia mausteita tai öljyä vaan mausta itse!)
~ Nosta valmis kalkkuna pois uunista. Heiä klautaselle kalkkuna, kasvikset ja nuudelit.

Valmista on! Ja päivän treenikin on suoritettuna:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti