Idea kylmä-kuuma tonnikalasalaatista on peruja Joensuun ajoilta ja ajattelin, että modauksella (pois pesto, tomaatti, sienet ja muut herkut) tästä saa tähän kuuden viikon koetukseen sopivan. Kas näin:
~ Lohko yhteensä 100g vihanneksia pannulla paistoa varten. Tänään itse laitoin sipulia, kesäkurpitsaa ja kiinankaalta. (muista maustaa)
~ Kasvisten ollessa pannulla lohko "kylmiä" vihreitä 100g ja asettele ne lautaselle. Itse laitoin salaatinlehtiä, kurkkua, basilikaa ja vihreää paprikaa.
~Asettele paistetut vihannekset kylmien päälle.
~ Lisää kukkulan päälle tonnikala.
~Laita kuppiin loraus öljyä ja mausteita oman makusi mukaan.
~Ripottele maustettu öljy vihannesten ja tonnikalan päälle.
Kas näin! Helppo, eikä todellakaan työläs lounas, jonka voi hyvin ottaa mukaan reissulle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti